Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Vildmarksprovet

Thalberg, Kyrre; Snogerup Linse Sara

Bokpresentation

Vildmarksprovet är den sjätte boken om draken Kjetil och hans vänner. De skall snart gå ut skolan och det är dags att bestämma vad de skall bli. Geir vill bli kock, Egil vill bli doktor och Pixi vill satsa på sport. Kjetil funderar in i det sista. Lillasyster Siris lek hjälper honom att sortera tankarna. 

Utdrag ur bibliotekstjänsts recension publicerad i BTJ-häftet nr 20, 2018. Lektör Inger Lindberg:    

"I Vildmarksprovet berättas trevligt och lättsamt om Kjetils vardag, som är både spännande och lekfull. Insiktsfullt och med värme skildras funderingar om framtid, mod och vänskap . Varje uppslag innehåller en eller två enkelt, men uttrycksfullt tecknade illustrationer i milda naturfärger som utmärkt återger textinnehåll och känslouttryck.
Författarparet Kyrre Thalberg och Sara Snogerup Linse har gjort bokens illustrationer och musik, de har också skrivit två böcker om Prins Pralin. Att läsa om Kjetil passar bra för både egenläsning och högläsning och ger en härlig upplevelse i båda sammanhangen.”

Text, bild och musik

Pris: 105 kr

ISBN 978-91-7527-225-2
Format 200 x 255 mm
Inbindning Trådbunden
Omslag Hårdband i färg
Tryckår 2018
Upplaga 1
Antal sidor 46
Relaterade artiklar

Draksommar

Thalberg, Kyrre; Snogerup Linse, Sara

Draksommar är den andra boken om draken Kjetil och hans vänner: store starke Geir, lille klurige Egil, tvillingarna Pixi och Paxi och den glada Jorunn.

Läs mer
Läs mer

Höst i Drakbergen

Thalberg, Kyrre; Snogerup Linse, Sara

Den fjärde boken om draken Kjetil och hans vänner: store starke Geir, lille klurige Egil, tvillingarna Pixi och Paxi och den glada Jorunn.

Läs mer
Läs mer

Kjetil lär sig flyga

Thalberg, Kyrre; Snogerup Linse, Sara

Berättelsen om den påhittige draken Kjetil. Han är lite annorlunda än sina vänner. Men en dag inser han att det också kan vara en fördel.

Läs mer
Läs mer

Kjetil och Annika

Thalberg, Kyrre; Snogerup Linse, Sara

Kjetil och Annika är den femte boken om draken Kjetil och hans vänner. Kjetil träffar Jostein igen och får en ny kompis.

Läs mer
Läs mer

Kjetil och Jostein

Thalberg, Kyrre; Snogerup Linse, Sara

Den tredje boken om draken Kjetil och hans vänner: store starke Geir, lille klurige Egil, tvillingarna Pixi och Paxi och den glada Jorunn.

Läs mer
Läs mer