Atremi
Varukorgen

Om Atremi

Historik 
Atremi startades i Örebro 1999 av Per-Anders Lundh, som då själv skrivit några hembygds- och släktböcker. I början var det ett fritidsförlag som Per-Anders arbetade med på deltid. Inledningsvis var det därför främst släkt- och hembygdslitteratur som förlaget arbetade med. Förlagsverksamheten växte successivt och då Per-Anders 2004 flyttade till östgötaslätten utanför Mjölby blev förlaget så småningom (2005) en heltidssyssla. Samtidigt anställdes sambon Anne Mjärdner på deltid. 2008 blev Atremi ett aktiebolag, Atremi AB, som ägs gemensamt av oss, Per-Anders och Anne.

Hur arbetar vi och vilka kan ge ut böcker på Atremi?
Atremi arbetar huvudsakligen med vad vi kallar uppdragsutgivning, som regel under namnet Aliberta. Vi erbjuder våra tjänster till alla er som vill ge ut en bok (eller flera) och själva kan tänka er att bekosta utgivningen. Då och då ger vi även ut böcker på ”traditionellt” vis. Då står vi själva som förlag för hela utgivningen, d.v.s. vi äger, marknadsför och säljer den färdiga boken. Atremi har under åren givit ut böcker ur alla genrer. Totalt ger Atremi ut ungefär en bok per arbetsvecka.

Vår uppdragsutgivning
Vår uppdragsutgivning bygger alltså på idén att du själv som författare bekostar din utgivning. Du köper de av våra tjänster som du har behov av.

Nedan presenterar vi exempel på tjänster som vi kan erbjuda:

Vi hälsar er alla välkomna till vårt förlag!