Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Brustna illusioner

När sex och förälskelser är ett missbruk och beroende

Gunilla Margareta

Bokpresentation

Varför romantiserar vissa kvinnor och män sina relationer, bygger luftslott och flyttar in, och ser inte verkligheten som den är?

 Denna bok är skriven ur ett kvinnligt perspektiv, men riktar sig till både män och kvinnor. Den handlar om Sandra som efter sin skilsmässa letar efter kärleken, efter mannen i sitt liv. Vägen i sökandet efter den rätte blir lång och krokig, då Sandra hela tiden förälskar sig i fel män. Sandra som är bekräftelsesökande, har ett upprepat mönster och förälskar sig i – erövrar – män som inte är intresserade av ett fast förhållande med henne.

 Sandras tankar, känslor och beteenden är typiska symtom vid sex- och förälskelsedysberoende. I boken berättas hur Sandras liv förändras, från totalt känslo­mässigt kaos med sexuell bekräftelse, flirt, erövringar och jakten på mannen i hennes liv, till insikt, tillfrisknande och livsstilsförändring med sunda tankar, äkta sann kärlek och kärlek till sig själv.

 Boken bygger på författarinnans egna upplevelser och erfarenhet av sex- och förälskelsedysberoende. Hon arbetar idag som addiktolog och beroendeterapeut.

www.nylivsstilshalsa.se

En Alibertabok

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-86129-82-8
Format A5 (148x210mm)
Inbindning Limbunden
Omslag Mjukband i färg
Tryckår
Upplaga 1
Antal sidor 134 s