Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Energierna avslöjar

Tyfting, Laila

Bokpresentation

Energierna avslöjar är en bok för dig som vill vidga dina tankar om hur allt fungerar, som vill utforska, utveckla och fördjupa dig själv och dina tankar i hur allting i livet egentligen är och kan vara.
 De krav som många lagt på sig själva och ibland även lägger på andra skapar en inre stress. Det är en stress som de flesta försöker stänga ned och hålla undan, men tunnan med denna stress och andra nedtryckta känslor blir så småningom full och rinner över. En del av de frågor som många har runt detta fenomen kan du hitta svaren på i Energierna avslöjar, svar som i första vändan ibland kan kännas jobbiga, men som ger en möjlighet att komma loss ur det människohjul (ekorrhjul) som många fastnat i.
 Tanken med Energierna avslöjar  är att väcka de egna tankarna hos läsaren, få läsaren att tänka till och fundera på hur livet egentligen fungerar, i både stort och smått. Boken kommer att ge dig många tankar, men också många insikter. Insikter och tankar som du kanske haft och snuddat vid, men aldrig riktigt låtit landa. Var beredd på en omskakande och omvälvande läsning, där chansen är stor att många känslor och tankar väcks inom dig. Det är få som är kvar i sina gamla mönster efter att ha läst Energierna avslöjar.

Laila Tyfting arbetar med energierna hos och i människor och i vår omgivning. Hon ger både privata sessioner och håller kurser där hon hjälper de som vill utvecklas, förstå och leva sin egen livskraft, kapacitet och kreativitet fullt ut, att hitta vägen dit.
 Genom att plocka bort gamla nedtryckta känslor och blockeringar och genom att ge verktyg för att läka gamla emotionella sår och ouppfyllda behov ger hon det sanna jaget hos varje individ en möjlighet att komma fram.
 Laila började som tekniker, läste sedan olika former av beteendevetenskap och passerade genom healing och medialitetsvärlden. Sedan några år tillbaka lever hon utifrån det ursprungliga, naturliga tillstånd som vi alla föds med, men som de flesta tappat under uppväxten. Ett tillstånd där man möter energierna på energiernas eget plan. I sitt arbete använder hon detta för att vägleda och hjälpa de som vill släppa taget och komma fram bakom rollspel, sorger, ilska och försvar.

 

Innehåller

Till läsaren av denna bok
Att vara i sig själv
Energiutbyte
Vuxenskapet
Självkänsla och självförtroende
Kärlek och sexualitet
Att se sig själv utifrån
Påverkan av andra
Att fastna i ett ouppfyllt behov
Föda och annat vi stoppar i oss
Att arbeta med sig själv
Diverse andra eventuella hjälpmedel i din utveckling

Inklusive cd med den ledda meditationen
"Ge dig själv och din kropp kärlek och lugn"

En Alibertabok. Boken är miljömärkt med svanen och FSC-certifierad

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-062-3
Format A5 (148x210mm)
Inbindning Limbunden
Omslag Mjukband sv/v
Tryckår 2014
Upplaga 1
Antal sidor 416 s
Relaterade artiklar

Tankvärt

Tyfting, Laila

Tankvärt är från tanken om hur man kan tanka sig själv med energi genom att förstå allt som sker omkring oss. Lite tänkvärda ord, meningar och texter som kan väcka tankar och känslor inom dig.

Läs mer
Läs mer