Atremi
Varukorgen

Våra böcker

I med- och motvind

En flygares bekännelser

Holmström, John-Olof

Bokpresentation

Några ord av och om författaren

Jag har jagat björn, landat på floderna Ganges och Brahmaputra, korsat Atlanten 33 gånger, men en självbiografi, det har jag däremot aldrig skrivit.
J-O Holmström Författaren

John-Olof Holmström har en bredd på sitt flygarliv som nog kan betraktas som unikt på många sätt.
Margareta ”MEG” Göthe Dalgren /Flygjournalist

John-Olof och Solveig Holmström blev nyckelpersoner för att göra MAF-Sweden till en starkt flygande partner i det stora flyghjälpsprogram som MAF idag omfattar. Att dessutom ha fått förmånen att flyga med J-O har varit mycket givande och intressant. Det har känts tryggt att vara tillsammans med J-O i cockpit.
Lars-Erik Wallhagen /F.d. Direktor MAF Sweden

Jag tillhör en av många som under en lång tid uppmanat J-O Holmström att skriva en bok om sitt färgstarka liv. Jag ser fram emot att få läsa om ett spännande liv som flygare och motorcykelåkare, ett intresse som jag delar med J-O. Vi har gjort många och långa mc-resor tillsammans. Under dessa resor har jag fått höra en hel del om J-O:s äventyr och vet att han är en duktig berättare, vilket garanterar för en läsvärd bok.
Ove Fundin /Flerfaldig världsmästare i speedway

J-O har många strängar på sin lyra, är även naturälskare och friluftsmänniska. Han har ett stort intresse för jakt, som hans trofésamling i sitt mycket speciella boende vittnar om. En av hans passioner är harjakt under höst och vinter, där vi har samma intresse. Hans bok och liv spänner över ett stort register, bl.a. flyg som intresserar och fascinerar.
Bosse Monell /En jaktkamrat

En Alibertabok.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-269-6
Format G5 (169x239mm)
Inbindning Tråbunden kapitäl
Omslag Hårdband i färg
Tryckår 2019
Upplaga 1
Antal sidor 368