Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Min död eller din

om en klasskamp

Öberg, Siv

Bokpresentation

Aina går i pension och ser fram mot att ta det lugnt efter alla år som lärare. De minnen som hon har  av sin hårda uppväxt vill hon inte ta itu med. Plötsligt dyker en man upp, just den man som hon minst av allt vill se igen. De var djupt förälskade som unga men Aina bröt upp efter att ha blivit illa behandlad. Nu är han svårt sjuk och vill be om förlåtelse.
 Det är det absolut sista Aina kan tänka sig. Men mot sin vilja börjar hon träffa honom. De blir båda allt mer rasande och deras gräl utvecklas till en tvekamp mellan de samhällsklasser som de representerar. Att det hela slutar som det gör skulle Aina aldrig någonsin kunnat föreställa sig.
Siv Öberg är född 1942 och uppvuxen i Stockholm där hon fortfarande är bosatt. Hon har arbetat med undervisning i svenska och språk i grundskola och gymnasium och de sista åren i didaktik på dåvarande Lärarhögskolan i Stockholm. Vid sidan av sitt yrke har hon skrivit skönlitterära texter, deltagit i novellpristävlingar m m. År 2007 kom hennes första bok ut, romanen Blod – en berättelse från folkhemmet.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-049-4
Format A5 (148x210mm)
Inbindning limbunden
Omslag mjukband i färg
Tryckår 2013
Upplaga 1
Antal sidor 218 s