Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Social konst

En utvecklingsväg i social levnadskonst inspirerat av änglar

Hölzer, Christine Maria

Bokpresentation

Som fyraåring upptäckte jag i förtvivlans stunder ett inre rum i mig där jag kunde genomskåda beteenden av medmänniskor och mig själv. En brinnande önskan väcktes att gränslöst utforska de djupa sanningarna om livet.
 Med hjälp av meditation från 16 års ålder och en omfattande inre skolning, knuten till den konkreta vardagen, blev kommunikationen med andliga väsen verklig. Framförallt hjälpte änglar till att hjälpa medmänniskor.
 Men från och med 2002, när jag kom till Vättern och Omberg, fick jag uppdraget av änglarna att föra fram Social konst i samarbete med dem. Allt skedde kopplat till vardagliga situationer av det negativa och goda. Helt nya dimensioner om människans  betydelse i ett samarbete med andliga väsen kom fram. Det mest omskakande var dock konfrontationen med stora onda väsen, där det visade sig att vi människor har möjligheten att verka förlösande, befriande.
 Även stora frågor, som till exempel Judasfrågan, fick jag bokstavligen uppleva i ett nytt ljus.
 Boken är min livsgåva till alla som vill ta emot den.

Christine Maria Hölzer föddes i Klagenfurt, Österrike 1951. Studier i musik och pedagogik. Sedan pedagogiskt verksam i Belgien, Tyskland och Sverige.
 Fem nu vuxna barn. Ett händelserikt liv där hennes man dog tidigt, en flykt till Sverige, ett dödfödd barn och en lång sjukdom vid dödens gräns.
Christine Maria har givit ut två diktsamlingar. Även dikter i två specialutgåvor från Frankfurter Verlagsgruppe, Brentano Gesellschaft finns representerad på bibliotek i Bern, Wien, Paris och Washington.

En Alibertabok.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-155-2
Format A5 (148x210mm)
Inbindning Limbunden
Omslag Mjukband i färg
Tryckår 2016
Upplaga 1
Antal sidor 289
Relaterade artiklar

Mellan ljus och mörker & Själens samtal

Hölzer, Christine Maria

Dikter

Läs mer
Läs mer