Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Uppdrag Jorden

Wegler, Kjerstin

Bokpresentation

Rädslan stängde effektivt av alla mina sinnen. 56 år gammal vågade jag minnas barndomen och fick kontakt med mina förträngda känslor. Jag upptäckte att sanningen finns och alltid har funnits i mitt eget hjärta. Genom att våga lita på intuitionen började jag finna mig själv och förstå syftet med livet på jorden. När jag upptäckte att döden inte finns byttes mitt perspektiv från rädsla till nyfikenhet. Dessutom blev jag av med både astma och migrän.
 Min övertygelse är att vi alla på jorden är lika viktiga, som länkarna i en kedja. Vi är olika och kompletterar på så sätt varandra. Tillsammans kan vi efter årtusenden av lärande i tröga och tunga energier återvända till liv i högre frekvenser där fred, frihet och rättvisa råder. Det är dags att vi behandlar både våra medmänniskor, djuren och vår vackra planet Moder Jord/Gaia med kärlek och respekt.
 En andlig hjälpare och vän till oss alla på jorden, Sanat Kumara bad mig att skriva ner mina upplevelser. Han lovade också att hjälpa till genom att förmedla budskap från den andliga världen och svara på frågor. Boken innehåller även praktiska övningar och tips som kan hjälpa dig att finna vägen till Din egen Sanning. Till ett liv i Glädje, Frihet och Kärlek.

En Alibertabok.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-268-9
Format A5 (148x210mm)
Inbindning Tråbunden kapitäl
Omslag Hårdband i färg
Tryckår 2019
Upplaga 1
Antal sidor 212
Relaterade artiklar

När dagen gryr

Wegler, Kjerstin

Jag växte upp i Stockholms innerstad tillsammans med syster och föräldrar. Men det var i naturen på vårt lantställe som jag trivdes bäst. Jag var rädd och blyg under hela uppväxten. Mest rädd var jag för min mamma.

Läs mer
Läs mer