Atremi
Varukorgen

Våra böcker

DoggyBag

Hundmat ... Hälsa ... för ett bra hundliv

Backman, Gunilla; Engberg, Birgitta

Bokpresentation

I boken DoggyBag – hundmat, hälsa, för ett bra hundliv vill Gunilla Backman och Birgitta Engberg ge dig ett perspektiv på hundens kosthållning. Fokus i boken är den hemlagade hundmaten. Kosthållningen har förändrats oerhört mycket under de senaste 20–30 åren. Din hund får också idag helt andra upplevelser än vad hundar fått genom tiderna. En bra mentalitet är också beroende av vilken kost en hund får.  Det är alltid sedan du som hundägare, som gör dina medvetna val kring vilket foder din hund ska äta och vi som skriver denna bok gör ingen värdering i det. Vi hoppas att du hittar rätt och kan ge din hund en väl balanserad kost, där medvetna val av foder gör att din hunds livskvalitet och hälsa förstärks.

Gunilla Backman och Gittan Engberg är båda hundpsykologer och hundinstruktörer tillsammans med att de båda har fördjupat sig i olika delar kring hunden kosthållning för att skapa ett bra liv för hunden. De har mångårig erfarenhet av arbete med hundar och hundägare kring kost, hälsa, livskvalitet och hundens beteende. Gunilla Backman driver Svenska Pedagoghundsinstitutet AB sedan 2011 och Birgitta Engberg driver företaget GittanHundpsykolog.

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-217-7
Format A5 (148x210mm)
Inbindning Trådbunden
Omslag Danskt band (mjukband i färg med flikar)
Tryckår 2018
Upplaga 1
Antal sidor 103
Relaterade artiklar

En PANGbok

Backman, Gunilla

Har du en rädd hund hemma och har svårt att hjälpa den på bästa sätt? En PANGbok – rädslor och ångest hos hunden visar på olika vägar att gå för dig som hundägare, för att hjälpa din vän.

Läs mer
Läs mer

Genkablar, pastalasso och Albert "Smartkepsen" Einstein

Backman, Gunilla; Weis, Marie D

Du kommer att hitta en värld, som är precis den världen vi alla lever i, sett ur våra hundar Messis och Eddies ögon. Eddie, tror att han är en dobermann men är en dvärgpinscher. Messi – en Australian shepherd. En bok som passar alla.

Läs mer
Läs mer

Hundens känslobeteenden ... att hjälpa eller stjälpa

Backman, Gunilla; Engberg, Birgitta

Boken avser att bena ut frågetecken kring hundens känslor, och hur de kan leda till specifika beteenden. Att förstå hundens signaler och ge nycklar och verktyg för att livet tillsammans ska bli positivt både för hund och för människa.

Läs mer
Läs mer

Verktygslådan

Backman, Gunilla; Folkunger, Helene; Sparr, Åsa

Verktygslådan är uppbyggd som en inspirationskälla för kreativa hundteam, för att möta individer på bästa sätt. Ett hundteam ska kunna utmana, skapa motivation och glädje och vara en del i människors utveckling och växande.

Läs mer
Läs mer