Atremi
Varukorgen

Våra böcker

Genkablar, pastalasso och Albert "Smartkepsen" Einstein

Backman, Gunilla; Weis, Marie D

Bokpresentation

Vi förstår att ni längtat rysligt mycket att få sätta tänderna i vår bok. Inte bokstavligt då! Bokstavligt betyder att ni inte ska sätta tänderna i boken, utan att ni är ivriga att börja läsa den!
 Eddie och Messi säger håll i hatten för nu ska vi ut på ett läsäventyr! Eddie, som tror att han är en dobermann (Eddie är en dvärgpinscher). Messi, läromästaren – en Australian shepherd, som försöker stå för klokskap och rimliga förklaringar, när världen krånglar till sig för Eddie. Ett raketmarsvin – Hjärtrud upptar deras tid ibland, då det är svårt att hålla koll på alla hennes påhitt!
 Du kommer att hitta en värld, som är precis den världen vi alla lever i, sett ur våra hundar Messis och Eddies ögon.
 Kanske är det snart jul? Då passar julkapitlet Jag är säker på att tomten kommer till oss, Eddie. Eller fyller någon år? Oh, då måste ni läsa kapitlet som heter Messi fyller år. Vi glömde nästan – ni måste läsa hur det gick till när Hjärtrud är på rymmen – Järnspikars lilla marsvins heeee...helikopter. Hur kändes det för dig när du började skolan? Läs om Eddies tankar inför första skoldagen, och hur Messi tröstar honom i kapitlet Ryggmärgsstirraren Ivan, Hugo benknäckaren och Storbitaren Ove.
 Den här boken passar alla, precis alla!
 Den här boken skall bara njutas! Det finns inga fel, bara en hel massa olika sorters rätt!
 Håll i hatten, nu kör vi!

Den här boken kan inte köpas i nätbutiken. Kontakta Atremi för mer information.

ISBN 978-91-7527-223-8
Format A5, Danskt band
Inbindning Limbunden
Omslag Mjukband i färg
Tryckår 2019
Upplaga 1
Antal sidor 101
Relaterade artiklar

DoggyBag

Backman, Gunilla; Engberg, Birgitta

I boken DoggyBag – hundmat, hälsa, för ett bra hundliv vill Gunilla Backman och Birgitta Engberg ge dig ett perspektiv på hundens kosthållning. Fokus i boken är den hemlagade hundmaten.

Läs mer
Läs mer

En PANGbok

Backman, Gunilla

Har du en rädd hund hemma och har svårt att hjälpa den på bästa sätt? En PANGbok – rädslor och ångest hos hunden visar på olika vägar att gå för dig som hundägare, för att hjälpa din vän.

Läs mer
Läs mer

Hundens känslobeteenden ... att hjälpa eller stjälpa

Backman, Gunilla; Engberg, Birgitta

Boken avser att bena ut frågetecken kring hundens känslor, och hur de kan leda till specifika beteenden. Att förstå hundens signaler och ge nycklar och verktyg för att livet tillsammans ska bli positivt både för hund och för människa.

Läs mer
Läs mer

Verktygslådan

Backman, Gunilla; Folkunger, Helene; Sparr, Åsa

Verktygslådan är uppbyggd som en inspirationskälla för kreativa hundteam, för att möta individer på bästa sätt. Ett hundteam ska kunna utmana, skapa motivation och glädje och vara en del i människors utveckling och växande.

Läs mer
Läs mer